PER PENSAR

PRESENTACIÓ

A tots els que anem avançant cap a una certa edat en especial, ens convé mantenir el cervell despert. Bé, segur que ja ho intentem fer mitjançant el contacte familiar, les tertúlies amb amics, la lectura de llibres i diaris, la ràdio i la televisió, assistència a conferencies i espectacles, fent quelcom d’esport, caminades… tot un ventall de possibilitats que tenim al nostre abast, abans que caure simplement a jeure a la butaca o al sofà, que ja en tindrem temps si Déu vol.

En aquesta secció presentem una sèrie d’entreteniments que desitgem us facin pensar, raonar, calcular… a fi de, tot passant l’estona, mantenir el cervell actiu cercant solucions als problemes plantejats.

Periòdicament en anirem posant de nous i posteriorment els seus resultats.

Gaudiu dels entreteniments!


Marqueu aquí i feu el Sudoku del dia

 


Marqueu aquí i feu els Passatemps

 


WORDLE TOPONÍMIC

Joc interactiu per al coneixement de la nostra toponímia. Els noms geogràfics ens permeten situar-nos en el territori i, alhora, ens proporcionen informació sobre els llocs.

L’app Wordle toponímic té per objectiu ajudar-nos a descobrir, de manera lúdica, noms i llocs de Catalunya. Es fonamenta en la base de Noms geogràfics de l’ICGC.


PARAULÒGIC