QUI SOM – QUÈ FEM

Qui Som

Som tres amics, tècnics i ja jubilats però no retirats, en Antoni Lázaro i Casadesús, en Pere Rodríguez i Darnés, i en Agustí Tresserra i Amigó, que hem creat la Plana Web www.tecnicsjubilats.cat desinteressadament i sense ànim de lucre, amb l’objectiu d’exposar les nostres experiències i vivències viscudes en el món tècnic-professional mentre estàvem en actiu, així com també exposem quines són i com desenvolupem les nostres actuals aficions. El nostre lema és prou clar: jubilats, però no retirats!


Què Fem

En l’apartat tècnic hi ha tres espais diferenciats: Espai Tècnic de’n Toni Lázaro, Espai Tècnic d’en Pere Rodríguez, i Espai Tècnic de’n Agustí Tresserra, on cadascú escriu i exposa el que creu d’interès relacionat amb el món tècnic. Periòdicament / Mensualment anem publicant nous continguts a la web. Si aquestes experiències, missatges, recomanacions que s’aniran exposant, poden servir per a tècnics i altres professionals en actiu, o joves futurs tècnics, ens sentirem plenament satisfets.

Així també ens endinsem en un Espai genèric on presentem les nostres diverses aficions com són: la muntanya, el mar, l’escriptura, els llibres, la gastronomia, el medi ambient, etc… amb una àmplia i detallada informació que desitgem sigui del vostre gust.

Per contactar amb nosaltres disposem del següent correu electrònic: info@tecnicsjubilats.cat