PRESENTACIÓ ESPAI NENS

Tot el que no hem sabut fer bé fins a la data, en quant a la conservació de la natura i evitar la degradació mediambiental permetent l’escalfament del planeta, el jovent ens ho està recriminant amb molta raó, doncs, quin planeta els hi estem deixant? Són molts, masses, els governs que no en fan cas del clam del poble pel canvi climàtic i tiren endavant projectes que van en contra dels més elementals principis de conservació i millora de la natura. Trobareu en aquesta web més d’un article on s’aborda la temàtica.

Però el fet concret és que és adient conscienciar d’aquesta necessitat ja de bon principi, quan els més menuts, nens i nenes, s’inicien en la vida escolar i on han d’aprendre, junt amb l’exemple familiar a casa, que significa aquest repte de fer les coses ben fetes per poder gaudir d’un planeta sà en el futur. El moviment impulsat per la joveneta sueca Greta Thunberg, amb milers de joves seguidors arreu del món conscients del que ens estem jugant, reclamant accions als governs, de forma immediata, per evitar no malmetre més aquesta degradació que provoca l’escalfament global motivat pel mal ús que en fem dels recursos naturals, és una bona mostra del que d’una forma u altra ens estan recriminant.

Hem pensat que, des d’aquesta web i en l’Espai Nens, potser podem posar el nostre granet de sorra i ajudar a que, tot jugant, puguin els nens i nenes anar entenent quant de necessari es portar a terme accions que millorin, que no degradin més aquest meravellós lloc on vivim. Us adrecem uns enllaços on podreu trobar aquests jocs, en vers l’aigua, el canvi climàtic, la sostenibilitat… el coneixement de tot el que ens cal per seguir gaudint del planeta.

ELS JOCS D’AIGUA

Gaudiu dels jocs, apreneu a ser respectuosos amb la natura, compartiu el neguit amb amics i companys, i entre tots crearem un món millor, sens dubte.