REFUGIS I GUARDES

Refugis i Guardes:

Refugis i Guardes són unes filmacions de durada d’uns 16 minuts cadascuna, per donar a conèixer els Refugis de Muntanya de casa nostra, junt amb la vida dels Guardes que els gestionen, i amanir-ho tot plegat amb la presència d’un convidat diferent en cada cas i que no sigui un personatge mediàtic, sinó tot el contrari, una dona i/o home de muntanya o relacionat amb ella, i buscar en cada refugi un motiu diferent per dirigir el guió. Les gravacions les ha efectuat la productora PIX-PEAK d’en Joan Quintana.

Es va decidir gravar els 13 refugis guardats que té la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i 4 més del Centre Excursionista de Catalunya (CEC).

Quadren/Llibret de Refugis i Guardes:

Un cop exposades les filmacions al públic, al canal d’esports de TV3, en Toni Lázaro ha preparat i en Pere Rodríguez l’ha ajudat, a fer un Quadern/Llibret per descriure els fets que porten a un grup d’amics a tirar endavant una idea il·lusionant, transcrivint les vivències que això ha comportat, amb la intenció que els que han col·laborat amb les filmacions, com en Toni, revisquin els bons moments passats per assolir la fita i el lector pugui fer-se una idea del que representa rodar una sèrie a la muntanya. Segur us agrada!

VEURE TOTS ELS VÍDEOS:

CAPÍTOL 1: Refugi Vallferrera


CAPÍTOL 2: Refugi Prat d’Aguiló


CAPÍTOL 3: Refugi Ventosa i Calvell


CAPÍTOL 4: Refugi d’Amitges


CAPÍTOL 5: Refugi Mallafré


CAPÍTOL 6: Refugi Font Ferrera


CAPÍTOL 7: Refugi Lluís Estasen


CAPÍTOL 8: Refugi Josep M. Blanc


CAPÍTOL 9: Refugi de la Morera de Montsant


CAPÍTOL 10: Refugi Colomina


CAPÍTOL 11: Refugi Ulldeter


CAPÍTOL 12: Refugi Coma de Vaca


CAPÍTOL 13: Refugi Certascan


CAPÍTOL 14: Refugi Serra d’Ensija


CAPÍTOL 15: Refugi Sant Jordi


CAPÍTOL 16: Refugi Agulles


CAPÍTOL 17: Refugi Estanys de la Pera